Kennismakingswandeling met Margaretha Broersma - camino- en wandelexpert.

Wil je ook graag op een camino wandelend naar Santiago de Compostela, maar liever niet alleen.

Ga je met mij mee? Leer me kennen en stel al je vragen tijdens een dagwandeling op een mooie pelgrimsroute.

Geef je op: info@gosantiago.nl

diverse data het hele jaar door

Kennismakingswandeling

 • maandag 23 oktober om 10.00 uur
 • dinsdag 24 oktober om 10.00 uur
 • woensdag 25 oktober om 10.00 uur
 • zondag 29 oktober om 10.00 uur
 • maandag 30 oktober om 10.00 uur
 • dinsdag 31 oktober om 10.00 uur
 • woensdag 1 november om 10.00 uur
 • donderdag 2 november om 10.00 uur
 • vrijdag 3 november om 10.00 uur
 • zaterdag 4 november om 10.00 uur
 • zondag 5 november om 10.00 uur

Heb je de intentie om met mij op reis te gaan, maak dan kennis met mij en met het pelgrimeren tijdens een wandeling.

We starten vanaf Utrecht Centraal station. We wandelen samen een pelgrimsroute van 10 km, drinken een cappuccino en reizen per trein terug van station Bunnik naar Utrecht CS. 

Stuur me een mail en je ontvangt alle informatie.

Go SantiaGo!

1 kennismakingswandeling (*donativo-cappuccino)

* Een kennismakingswandeling met mij is om in pelgrimstermen te blijven 'donativo', dit is Spaans en dat betekent een gift/vrijwillige bijdrage. Dat kom je vaak tegen in herbergen op een pelgrimstocht. Je bepaalt dus zelf hoeveel je kunt geven en wilt geven. Wat ook kan is dat je me trakteert op een kopje cappuccino tijdens de wandeling. Het kopje cappuccino is mijn rode draad geweest tijdens mijn wandeling van Utrecht naar Santiago en heeft voor mij een speciale betekenis.

** Ga je zelf (zonder mijn begeleiding) een camino in Spanje/Portugal/Frankrijk lopen en wil je geen begeleiding maar alleen advies, dat kan ook. Wandel een dag met mij in Nederland en je kunt al je vragen stellen.

Een wandeladviesdag kost 35 euro

Geef je op: info@gosantiago.nl