Workshop Pelgrimeren

MargaretaMetstokindeluchtGoSantagio

Workshop Pelgrimeren

Laat je personeel/deelnemers nieuwe energie opdoen met een wandeltocht naar Santiago de Compostela!

Om in de stemming te komen, bied ik een workshop pelgrimeren aan. Dit omvat een wandeling, waarin mensen algemene vragen kunnen stellen over het lopen van een camino naar Santiago de Compostela en ik vertel uiteraard over mijn ervaringen.

De duur van de workshop kan ik aanpassen op maat. Uiteraard vindt de workshop buiten, al wandelend plaats. Neem voor meer informatie contact op.

Utrecht - Nederland - prijs op maat -

Margaretha Broersma
Jouw camino expert

 

🌟 Ontsnap aan de dagelijkse sleur en versterk je lichaam en geest op de Camino naar Santiago! 🌟

Heb je ooit het verlangen gehad om even te ontsnappen aan de hectiek van het werk en de dagelijkse verplichtingen? Om je geest te verfrissen, je lichaam te versterken en een diepere verbinding met jezelf te vinden? Dan is dit je kans!

Waarom zou je mee moeten gaan op de Camino naar Santiago?

1. Versterk je lichaam: Dagelijks wandelen met een rugzak versterkt je spieren, verbetert je uithoudingsvermogen en zorgt voor een betere algehele gezondheid.

2. Verfris je geest: De rust en schoonheid van het Spaanse landschap bieden de perfecte omgeving om je gedachten te ordenen, stress los te laten en nieuwe inzichten te krijgen.

3. Ontsnap aan de sleur: Laat je werk en dagelijkse verantwoordelijkheden achter en geniet van de vrijheid en eenvoud van het wandelen. Het is de perfecte manier om te resetten en nieuwe energie op te doen.

4. Bouw blijvende herinneringen: Het wandelen van de Camino is niet alleen een fysieke reis, maar ook een emotionele en spirituele ervaring. De mensen die je ontmoet en de plaatsen die je ziet, zullen blijvende indrukken achterlaten.

5. Leer en groei: Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en ontdekkingen met zich mee. Je zult leren over jezelf, je grenzen verleggen en een gevoel van voldoening ervaren bij elke stap die je zet.

Sluit je aan bij mijn groep enthousiaste wandelaars en beleef dit unieke avontuur samen. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de Camino biedt voor ieder wat wils.

Camino Frances, Camino Portugues, Camino Ingles, Camino Via de la Plata.