De camino naar Muxia en Finisterre

Van Santiago naar Muxia - 4 dagen

Muxia naar  Finisterre en Santiago - 3 dagen

7 dagen (315 euro*)

Go SantiaGo!

 

We lopen vanuit Santiago de Compostela in vier dagen door naar de kust, eerst naar het prachtige pelgrimsdorp Muxia. Daar lopen we uiteraard in de avond naar het mooiste plekje bij de vuurtoren. De volgende dag vertrekken we richting Finisterre. Ook wel het einde van de wereld genoemd. Op de laatste dag nemen we de bus retour naar Santiago de Compostela.

camino santiago finisterre einde van de wereld go santiago margaretha broersma
camino-finisterre-gosantiago.nl
camino Finisterre

Finisterre

Kaap Finisterre is een granietheuvel met een hoogte van 600 meter in de gemeente Fisterra, in Galicië, Spanje.

De naam Finisterre is afgeleid van het Latijnse Finis Terrae, het einde van de wereld, oftewel daar waar de wereld ophoudt.

Volgens de overlevering kreeg de kaap deze naam toebedeeld door de Romeinen die dachten dat de westelijke wereld tot aan het einde van dit schiereiland reikte en niet verder.

Loop mee op deze camino van Santiago naar Finisterre!

Voorbereiding

Voor het wandelen van deze camino is het aan te raden een aantal weken van te voren goed te trainen. Ik kan je daarbij adviseren en assisteren. Ook krijg je van mij informatie over wat je mee kunt nemen. Uiteraard begeleid ik je ook bij het wandelen van deze route.

Eigen groepje deelnemers?

Je kunt ook je eigen groepje deelnemers opgeven. Bijvoorbeeld als een vriend/vriendin een mooie leeftijd bereikt, je een vrijgezellen wandeltocht wil maken/organiseren, een ander jubileum wil vieren of juist samen iets wilt verwerken. Neem contact met mij op, we kunnen ook voor een andere datum of camino of etappes kiezen.

Inschrijven Go SantiaGo!

Inschrijven kan via de mail info@gosantiago.nl, via het contactformulier of telefonisch of per whatsapp op 06 8204 1978.

*) De genoemde prijzen zijn exclusief de reis- en verblijfskosten. De genoemde prijzen zijn inclusief btw, advies, voorbereiding, begeleiding (ik loop mee), een pelgrimspaspoort en een compostela.