Wandelen naar Santiago de Compostela

leren-pelgrimeren

Wandelen naar Santiago de Compostela

Heel veel mensen hebben ooit de wens om naar Santiago te wandelen. Deze wens omzetten in het ook echt doen is soms een lastige beslissing. Toch is het goed om het door te zetten. Het gaat je heel veel plezier en voldoening geven. Je kunt daarna trots zijn op jezelf en terugkijken op een geweldige ervaring.

 

Bijzondere dingen onderweg

Het wandelen van een camino is zo inspirerend en ook verslavend. Je ontmoet tijdens het wandelen onderweg op de camino andere pelgrims. Uit alle hoeken van de wereld, jong en oud en alles ertussenin. Er volgen prachtige gesprekken en ontmoetingen. Bovendien zullen er bijzondere dingen onderweg op de camino gebeuren.

 

Jouw camino

Overdag kun je ervoor kiezen om met andere pelgrims te praten of gewoon meer op jezelf te zijn en dingen te overdenken. Misschien heb je iets te verwerken of zit je tussen twee banen of studies in. s’ Avonds ontmoet je pelgrims die je onderweg op de camino al was tegengekomen of hebt gesproken of je ontmoet weer nieuwe pelgrims. Je slaapt in herbergen en eet gezellig met elkaar. Ook een drankje na afloop van de etappe met andere pelgrims drinken en de route te evalueren is heel gezellig.

 

Hulp is altijd nabij

Onderweg kun je ook te maken krijgen met kleine tegenslagen. Waaronder blaren, spierpijn, even de weg kwijt zijn, regen of juist hitte. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en je zult zien dat iedereen hulp aanbiedt of je goede tips zal geven. Iedereen heeft hetzelfde doel. Wandelen naar Santiago.

 

Bijzondere reis

Concluderend, het wordt de reis van je leven! Het is niet zomaar een wandelvakantie.

 

Maak je dromen waar

Loop dus gezellig met mij mee, ik kan je leren pelgrimeren. Maak je dromen waar. Go SantiaGo!