Over Margaretha

Margaretha Broersma - Go SantiaGo

Over mij

In 2021 liep ik in mijn uppie in vier maanden tijd vanuit mijn woonplaats Utrecht door Nederland, België, Frankrijk en Spanje naar Santiago de Compostela, Muxia en Finisterre.

In totaal 2.600 kilometer. Ik liet mijn twee pubers en vriend achter, zei gedag tegen mijn collega’s en vriendinnen en vertrok op 3 juli 2021 met mijn rugzak Moppie voor een groot avontuur.

Het is een heel bijzondere reis geweest. Een ervaring voor het leven. Eentje die ik niet had willen missen. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling.

Ik voel me nu een zelfstandige, onafhankelijke, energieke, positieve, avontuurlijke, doorzettende, trotse pelgrim.

Dat gun ik jou ook!

over mij margaretha broersma santiago

Benieuwd naar mijn blog over mijn eigen camino?

Zie mijn blog op Polarsteps onder Margaretha Broersma.

Ik ben ook te volgen op Facebook en Instagram onder GoSantiaGo!

Go SantiaGo contact
camino Via de La Plata Go SantiaGo Margaretha Broersma

Mocht je de wens hebben om een keer naar Santiago de Compostela te wandelen, wacht dan niet. Neem contact op met mij. Dan gaan we samen alle praktische zaken voorbereiden, een trainingsschema maken en een datum prikken. Ik kan je zelfs op weg helpen de eerste week of weken.

Je hoeft niet perse vanuit Nederland te wandelen als je die tijd niet hebt. Je kunt ook een week of een aantal weken een camino in Spanje samen met mij lopen, bijvoorbeeld de camino Francès, de camino Via de la Plata, de camino Inglès, de camino Santiago-Muxia-Finisterre (het einde van de wereld) of vanuit Porto (Portugal) de camino Portugues. Zie mijn aanbod van de camino’s.

Wat neem je mee, wat kun je onderweg verwachten? Ik kan het je als wandelbegeleider allemaal vertellen. Maak je dromen waar. Ga mee, Go SantiaGo!

Zet jij ook de eerste stap?

Heb je ook de wens om ooit eens naar Santiago te lopen. Het enige wat je hoeft te doen is een datum plannen. Kijk op mijn homepage!

Camino's

Na mijn reis vanuit Utrecht naar Santiago/Muxia/Finisterre liep ik de camino Portugues, de camino Primitivo, de camino Ingles en een deel van de camino Via de la Plata.

KWBN

Ik ben lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en in het bezit van het diploma Begeleider Wandelsport. De opleiding tot Wandelbegeleider is erkend door NOC*NSF.