De camino Ingles

De engelse camino start in het kustplaatsje Ferrol. Het is een vrij eenvoudige camino, dus voor iedereen goed te wandelen. We wandelen in 7 dagen naar Santiago de Compostela. Totaal 112 km. 

camino Ingles Go Santiago kaart

De camino Ingles - vanuit Ferrol

7 dagen - 315 euro*

1 tm 7 november 2023

reisdag naar Ferrol

Etappes:

Dag 1 : Ferrol - Santa Maria de Neda 15 km

Dag 2 : Santa Maria de Neda - Pontedeume 13 km

Dag 3 : Pontedeume - Betanzos 20 km

Dag 4 : Betanzos - Presedo 12 km

Dag 5 : Presedo - Hospital de Bruma 13 km

Dag 6 : Hospital de Bruma - Sigüero 24 km

Dag 7 : Sigüero - Santiago de Compostela 16 km

reisdag / rustdag

of je blijft nog een dag of meer in Santiago (zeker de moeite waard)

Deze camino kan verlengd worden met de camino naar Muxia en Finisterre.

finisterre_ingles

Voorbereiding

Voor het wandelen van deze camino is het aan te raden een aantal weken van te voren goed te trainen, ook met een gevulde rugzak op, omdat je dan blessures en blaren kunt voorkomen. Ik kan je daarbij adviseren en assisteren. Ook krijg je van mij informatie over wat je mee kunt nemen. Uiteraard begeleid ik je ook bij het wandelen van deze route.

Inschrijven Go SantiaGo!

Inschrijven kan via de mail info@gosantiago.nl, via het contactformulier of telefonisch of per whatsapp op 06 8204 1978.

Eigen groepje deelnemers?

Je kunt ook je eigen groepje deelnemers opgeven. Bijvoorbeeld als een vriend/vriendin een mooie leeftijd bereikt, je een vrijgezellen wandeltocht wil maken/organiseren, een ander jubileum wil vieren of juist samen iets wilt verwerken. Neem contact met mij op, we kunnen ook voor een andere datum of camino of etappes kiezen.

*) De genoemde prijzen zijn exclusief de reis- en verblijfskosten. De genoemde prijzen zijn inclusief btw, advies, voorbereiding, begeleiding (ik loop mee), een pelgrimspaspoort en een compostela.