Dag 1. 3 juli – Utrecht

Dag huis, dag buren

Om 9.15u de voordeur uitgestapt. Daar werd ik verrast door mijn lieve buren. Ze zwaaiden me uitbundig uit. En wat een heerlijk weer om te vertrekken. Zonnetje en 24 graden!

   

Janskerk

Onderweg naar de Janskerk samen lopend met Rob kwamen we ‘zomaar’ Marieke met hond Sno tegen! Vervolgens wat verderop in de Cremerstraat kwam Miriam met hond Zaya ons tegemoet gelopen. Zij liepen mee naar de Janskerk waar ik opgewacht werd door Lonnie, Marjolein, Patricia, Annelies, Wim, Karin, Han (vriendinnen, collega’s, vrienden). Wat foto’s, knuffels en lieve woorden met wederom een uitbundig uitzwaaimoment. Vincent en Ruben sloten daar ook aan om verder te lopen naar het Ledig Erf.

FC Utrecht stadion

Even een pittig moment. Ik neem afscheid bij ons geliefde stadion van Vincent en Ruben. Rob loopt nog even mee en dan nemen wij ook afscheid.

Etappe 1

Prachtige route blijft het toch langs de Kromme Rijn. Na 10 km, bij de Stayokay in Amelisweerd bestel ik eerst een cappuccino met een stuk appeltaart. De onderdoor gangen zijn soms een uitdaging met rugzak. In Odijk rust ik even in het gras uit. Wordt gelijk aangesproken door een super aardige vrouw met hond die er ook even bij komen zitten. We praten over de Nijmeegse vierdaagse, die zij ook met haar pubers heeft gelopen. Zo leuk! Vanaf Odijk haalt een ouder stel mij af en toe in en ik hun. Later raken we aan de praat en lopen klein stukje op. Zij hebben een hoog tempo. Lukt mij niet met zo’n rugzak. Ik ga toch nog even stoeien met wat er nog uit kan vanavond. Om kwart voor vier arriveer ik bij de bushalte. De bus komt er over 5 minuten al aan, wat een timing! Even (zo’n bus gaat veel sneller dan lopen…) terug naar Utrecht voor mijn tweede vaccinatie!

Home

 

Laat een reactie achter