De camino Nederland - Santiago de Compostela

Wil je net als ik vanuit Nederland lopen in vier maanden tijd, daar kan ik je bij op weg helpen.

Voorbereiding, een trainingsschema, overnachtingsadressen, een navigatiesysteem, handige tips. 

Tijdens een gezellige wandeldag in Nederland vertel ik je meer over de voorbereiding (training, wat neem je mee, wat kun je verwachten, hoe gaat het met overnachtingen). Een datum kunnen we uiteraard in overleg samen inplannen.

Een wandeladviesdag kost 35 euro (incl btw).

Laat het me weten op info@gosantiago.nl.

Advies - camino naar Santiago

Ga je zelf een camino in Spanje/Portugal lopen en wil je geen begeleiding maar alleen advies, dat kan ook. Wandel een dag met mij in Nederland en je kunt al je vragen stellen.

Een wandeladviesdag kost 35 euro (incl btw).

Laat het me weten op info@gosantiago.nl

Mocht je ook de wens hebben om de camino vanuit Nederland naar Santiago de Compostela te lopen, wacht dan niet. Neem contact op met mij. Gaan we samen alle praktische zaken voorbereiden, een trainingsschema maken en een datum prikken.

Indien gewenst kan ik je zelfs assisteren de eerste week of weken (prijs op aanvraag).

Wat neem je mee, wat kun je onderweg verwachten? Ik kan het je allemaal vertellen. We maken er samen een gezellige wandeldag van in Nederland op een etappe van de pelgrimsroute in Nederland, de Amstelredam. Die loopt vanuit Sint Jacobiparochie naar Vessem. Ik heb het eerste deel van deze camino als training voor mijn tocht naar Santiago de Compostela gelopen. Het tweede deel van deze camino was uiteraard onderdeel van het eerste gedeelte van mijn tocht naar Santiago de Compostela. Op de camino in Nederland kun je gelijk je Jacobsschelp aan je tas hangen. Onderweg krijg je daar al leuke reacties op.
Go SantiaGo!

review - recensie Margaretha Broersma Go SantiaGo
Marion compliment wandeladviesdag

Benieuwd naar mijn blog over mijn eigen camino?

Zie mijn blog op Polarsteps onder Margaretha Broersma.

Voor een impressie van mijn belevenissen onderweg, zie de foto's hieronder.

De natuur, de mensen onderweg, de gastvrijheid bij de overnachtingsadressen, het lekkere eten, een heel bijzondere ervaring voor het leven!